1. INTRODUCCIÓ

Les presents condicions generals d’ús de la pàgina web, regulen els termes i condicions d’accés i ús de www.korinterior.es, propietat de:

korinterior.es

Kori Punkos, S.L.
Partida Femosa i Peixeres, 16
25153 Puigverd de Lleida (Lleida)
Espanya

Telèfon: (+34) 973 22 40 21
Fax: (+34) 973 22 40 21
Pàgina web: www.korinterior.es
Correu electrònic: info@korinterior.es

Director general: Yolanda Clua
Propietari: Yolanda Clua

NIF: B25534116

l’usuari del Portal deurà llegir i acceptar per usar tots els serveis i informació que es faciliten des del portal. El mer accés i/o utilització del portal, de tots o part dels seus continguts i/o serveis significa la plena acceptació de les presents condicions generals d’ús.

2. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Kori Punkos, S.L. per si o com a cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d’ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat de KoriPunkos, S.L. o bé dels seus llicenciadors. Tots els drets reservats. En virtut del que es disposa en els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de Kori Punkos, S.L. . L’USUARI es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de KoriPunkos, S.L. . Podrà visualitzar els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat. L’USUARI haurà d’abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat en el les pàgines de Kori Punkos, S.L. .

3. ENLLAÇOS

En el cas que en www.korinterior.es es disposessin enllaços o hipervincles feia altres llocs d’Internet, Kori Punkos, S.L. no exercirà cap tipus de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas Kori Punkos, S.L. assumirà responsabilitat alguna pels continguts d’algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap d’aquests hipervincles o altres llocs d’Internet. Igualment la inclusió d’aquestes connexions externes no implicarà cap tipus d’associació, fusió o participació amb les entitats connectades.